Arhiv novic

 • SIMBIOZA GIBA

  Objavljeno dne 12.Oct.2018

  Gibanje je življenje in življenje je gibanje. 15.-22. oktober 2018 Po celi Sloveniji za vse generacije. Tudi v letošnjem letu se kot DSO Ajdovščina vključujemo v vseslovensko prostovoljno akcijo SIMBIOZA GIBA – čudovit teden, poln lepih doživetij, novih prijateljstev, iskric v očeh, gibanja in medgeneracijskega sodelovanja. V DSO Ajdovščina se lahko vključite v skupinsko telesno vadbo od torka 16.10.-19.10.2018 ob 9.15 uri,dnevno aktivnost BIOSINHRON ob 13.30 uri – to je terapija v dinamičnem magnetnem polju. Obe aktivnosti se odvijata v VEČNAMENSKEM PROSTORU v pritličju . V tem tednu bomo tudi pri ostalih aktivnostih ŽOGA BEND, MEDGENERACIJSKO DRUŽENJE Z DIJAKI SŠVP…začeli in končali s himno simbioze gibov. Lepo vabljeni k sodelovanju.

 • 35.Obletnica doma

  Objavljeno dne 01.Oct.2018

  Kulturni program obletnice doma so popestrili otroci iz OŠ Šturje, domski pevski zbor Vipavski vrabčki ter Žoga bend.

 • Z novim električnim vozičkom lažje naokrog

  Objavljeno dne 23.Jul.2018

  G. Venčko Petrič se je preko Rdečega križa Ajdovščina odločil podariti električni invalidski voziček gospodu Marjanu Mikužu, ki se preživlja s skromnimi prihodki in ima težave pri hoji zaradi amputacije. Gospod Mikuž že nekaj let živi v Domu starejših občanov Ajdovščina, nova pridobitev pa mu bo pomagala, da ne bo omejen samo na okolico doma. Sedaj se bo lahko zapeljal tudi do mesta Ajdovščina, kjer bodo njegovi opravki samostojnejši.

  G. Petrič je znan kot organizator dobrodelnih koncertov za podporo neodvisnemu življenju hendikepiranih, ki jih že vrsto let organizira pod okriljem društva YHD...